Over ons

Wij zijn Autobedrijf en Bandenservice Mark Bruin B.V. Wij vinden het belangrijk dat u kunt vertrouwen op uw auto én op uw autobedrijf. Onze klanten beschrijven ons als persoonlijk, betrokken en meedenkend. Een beter compliment kunnen we niet krijgen!

Wij zijn een RDW erkend autobedrijf. U kunt bij ons onder andere terecht voor reparaties en onderhoud, apk keuringen, storing diagnoses, bandenservice en airco service aan elk merk en type auto. Daarnaast hebben we regelmatig diverse leuke occasions te koop staan.

Loop gerust eens bij ons binnen, u bent van harte welkom!

Over Mark

Mark is begonnen in de garage op de Buizerdhorst in Cuijk waar hij opgroeide. Dag in dag uit was hij daar aan het sleutelen. Het begon met sleutelen aan zijn eigen fiets. Hij wilde in eerste instantie fietsenmaker worden. Toen was hij een jaar of tien.. hoe grappig is dat!
Daarna volgden de brommers, scooters en later auto’s.

Mark is op zijn 16e begonnen met de opleiding Assistent Autotechnicus. Daarna MBO Autotechniek te Apeldoorn Niveau 4 en vervolgens Technisch specialist niveau 4 te Nijmegen.
Mark is APK keurmeester en heeft daarnaast ook het certificaat voor F-gassen behaald, dit certificaat is vereist als je met aircogassen werkt.
Mark heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende autobedrijven, maar ook op grote hoogte windmolens repareren, elektrotechniek op grote cruiseschepen, onderhoud en reparatie aan warmtekrachtcentrales en zandzuigers zijn onder andere wat projecten van bedrijven waar hij aan gewerkt heeft.
Door deze mooie projecten heeft hij veel ervaring opgedaan aan alles wat met techniek te maken heeft.
Kortom.. sleutelen is Marks passie!

Autobedrijf Mark Bruin is opgericht in 2008.
Nadat Mark eerst enkele jaren een ruimte gehuurd heeft om te kunnen sleutelen, heeft hij in 2013 zijn eigen autogarage met werkplaats gebouwd op de Heeswijksestraat in Cuijk.
Mark Bruin is ondertussen een bekende naam geworden in Cuijk en omstreken en heeft door mond op mond reclame een mooi klantenbestand opgebouwd.
Mark heeft altijd het autobedrijf gecombineerd met afwisselende grotere projecten op locatie. Door de komst van zijn 2 kindjes, de toenemende drukte en het groter worden van zijn klantenbestand heeft Mark de stap gezet om zich vanaf 1 januari 2020 volledig op het autobedrijf te richten.
Een spannende maar leuke stap en we gaan ons er 100% voor inzetten om ons autobedrijf nog beter te maken dan het al is.

Bent u nieuwsgierig geworden? Breng dan eens een bezoek aan onze werkplaats. Wij helpen u graag!

Nieuw in onze voorraad

Beoordelingen