Duurzaamheid

Wij als autobedrijf willen ook ons steentje bijdragen aan de bescherming van het milieu.
Dat klinkt misschien lastig voor een autobedrijf, maar er zijn toch veel manieren om duurzaam te kunnen ondernemen met het oog op de toekomst.

Duurzame energie

Met 52 zonnepanelen op het dak van onze werkplaats zijn wij volledig zelfvoorzienend in onze energie.
Daarnaast is onze gehele werkplaats, binnen en buiten voorzien van ledverlichting.

Recyclen

U kunt zich wel voorstellen dat een autobedrijf relatief veel afval heeft. Daarom is het belangrijk hoe we daarmee omgaan.
Wij scheiden al het mogelijke afval zodat dit op de juiste manier verwerkt kan worden. Denk hierbij aan afvoer van oude olie, filters, accu’s, autobanden, chemische vloeistoffen en het scheiden van ijzer, plastic en papier.

Bodembescherming

Onze werkplaats is voorzien van een vloeistofdichte vloer, waardoor schadelijke stoffen geen kans krijgen om in de bodem te verdwijnen.

Regenwaterinfiltratie

Ons terrein is voorzien van een regenwaterinfiltratiesysteem. Zo gaat al het regenwater dat op het dak van de werkplaats en op ons terrein valt naar dit infiltratiesysteem. Zo voorkomen we dat schoon regenwater in het vuile afvalwater (riool) terechtkomt.
Het infiltratiesysteem zorgt ervoor dat het regenwater geleidelijk afgegeven wordt aan de grond, waardoor uitdroging, vervuiling en waterproblemen van de bodem wordt beperkt.

Nieuw in onze voorraad

Beoordelingen