APK keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. Soms wordt gedacht dat een APK keuring hetzelfde is als een onderhoudsbeurt, dit is echter niet het geval. Een Apk keuring is een momentopname van de technische staat van uw auto.

U kunt uw auto al tot twee maanden voor de APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is.

De kosten voor het keuren van uw auto zijn € 40,00 incl. afmeldkosten en viergasmeting bij een benzine auto of een EOBD test bij een diesel auto. Tenzij u een diesel auto heeft die ouder is dan 2006, dan moet er een roetmeting plaatsvinden en dan zijn de kosten totaal €55,00.

Blijkt uit de keuring dat er reparaties nodig zijn? Dan worden deze pas ná overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Als uw auto in ons systeem staat, krijgt u van ons tijdig een herinneringsmail om u erop te attenderen dat de apk vervaldatum binnen 2 maanden verloopt.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Nieuw in onze voorraad

Beoordelingen